Мъже

Завърши груповата фаза започват финалите при мъжете

Завърши груповата фаза на държавното първенство по ръгби за мъже сезон 2016/17. Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ завърши на трето място в А група, първи са „ВАЛЯЦИТЕ“ – Перник, втори „НСА“ – София, четвърти „ЯНТРА“ – Габрово, а пети останаха софийския „ЛОКОМОТИВ“. Според регламента в полуфиналите първия в групата играе с четвъртия, втория срещу третия, а петия с победителя от Б група. (Всички резултати на „котките“ може да видите ТУК)
Така отбора ни ще се изправи срещу миналогодишния шампион „НСА“ с които играхме финал от две срещи и загубихме, заради по лошата точкова разлика. Първият полуфинал е тази неделя 23-ти април от 16:00 ч. на стадион „Димитър Гаврилов“ в Берковица, а втората на 30-ти април от 16:00 ч. на стадиона в Националната спортна академия в столицата. Надяваме се вярната ни публика да напълни отново стадиона в Берковица и да ни помогне срещу силните ни гости. В състава на „НСА“ се състезават доста момчета от школата на „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ и срещите с тях винаги са били много интересни, оспорвани и изпълнени с качествено ръгби.

На стадиона по традиция сме осигурили скара и напитки с което се надяваме да превърнем неделния ден в истински празник за всички присъстващи.

ЗАПОВЯДАЙТЕ, ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *