Юноши младша

Младшата спечели шампионата по Ръгби 7

Юноши младша възраст на „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ спечели държавното първенство по Ръгби 7 провело се на 13 май 2017 г. в София на стадиона на националната спортна академия. Младежите ни постигнаха категорични победи над връстниците си от „ЛОКОМОТИВ“ София с 45:0, „ДИВИ КОТКИ“ Ихтиман с 36:0, „ВАРНА“ с 17:5 и на финала убедителна победа над „ЯНТРА“ Габрово с 35:5 (видео от срещата може да видите по надолу). Момчетата се състезаваха за още едно отличие Купата на ректора на „НСА“, която също бе спечелена от „котките“.

Шампионският отбора:

Ангел Манчев
Владимир Стоянов
Любомир Веселов
Александър Коцев
Валери Крумов
Георги Каменов
Стилиан Стоянов
Божидар Димитров

Резултатът от първия официален турнир на завърналия се треньор на „котките“ Славчо Тодоров доказа колко важен е той за клуба и града ни. За краткото време с което той работи с момчетата резултатите са повече от добри. Стадиона отново е пълен с деца, а първата титла не закъсня. През новия сезон очакваме с нетърпение и завръщане на старшата възраст в първенството, където също очакваме отличия.

Ето какво сподели той за турнира:
На турнира взеха участие 7 отбора, изключителна игра на целия отбор, себераздаване от всички момчета и най-хубавото е, че всички отбелязаха есета. Новите момчета се включиха много добре, има материал за бъдещо развитие

Още снимки можете да видите ТУК

Финал – „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ vs „ЯНТРА“

Награждаване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *