За клуба

Rugby-Club-Balkanski-Kotki-LOGO-1500px

Ръгби в Берковица започва да се играе през далечната 1974г. От тогава детско-юношеските отбори на клуба печелят много титли във всички възрастови групи.

Ние вярваме, че въпреки победата и загубата да са важни в развитието на самоуважението, те остават на заден план пред много по-важните уроци на работата в екип, отдаденост, лоялност, чест, уважение, почтеност, гордост, трудолюбие и лична отговорност. Това са качества, които са постоянно изисквани от нашите играчи, както на терена така и извън него, защото вярваме, че те трябва да успяват не само в ръгби, но и в живота![spacer height=“20px“]За тези, които не са запознати с ръгби, това е контактен спорт, в който състезателите се борят като войни на терена. Въпреки това след последния съдийски сигнал те се здрависват и поздравяват като истински приятели, каквито остават за цял живот.

Домът на Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ е стадион „Димитър Гаврилов“ в гр. Берковица, там тренираме и посрещаме гостуващите отбори.

rcbk1

Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ е винаги отворен за нови попълнения готови да тренират, играят и забавляват заедно с нас. Ако искаш да усетиш от магията на ръгби, независимо от знанията и уменията си не се колебай, а научи как можеш да тренираш при нас ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *