Стани партньор

Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ желае да си партнира с фирми, които могат да ни осигурят безплатно или с намаление – храни и напитки, спортна екипировка, специализирана ръгби екипировка, транспортни услуги, медицински услуги, фото и видео заснемане, достъп до спортни и фитнес зали. Също така приветстваме партньорство и с местния бизнес, който може да осигури, намаления на цените на предлаганите от тях продукти и услуги за притежателите на клубни членски катри.

partnership

Как ще ви се отблагодарим и помогнем

Ръководството на Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ както и всички негови членове ще участват в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите партньори. Всички ние от клуба ще имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите партньори пред тези на местните конкуренти.

Всички наши партньори ще бъдат обявени в клубния уеб сайт, където ще има подробна информация за предлаганите от вас продукти и услуги, включително адреси, телефони и уеб адреси на вашият бизнес.

Името и логото на вашия бизнес ще бъдат показани на всяка страница в клубния уеб сайт.

Ако изберете да предоставите намаления за притежателите на клубна членска карта ще си осигурите постоянни и верни клиенти за вашия бизнес. Клубната членска карта ще притежават всички членове на клуба, както и много фенове и приятели на отбора.

За повече информация свържете се с нас

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение