Стадион „Димитър Гаврилов“ гр. Берковица

Ние тренираме и посрещаме гостуващите отбори на стадион „Димитър Гаврилов“ в град Берковица. Той е част от общинския спортен комплекс сгушен в полите на западна Стара планина между кварталите и Заряница и Беговица. В близост преминава Берковска река, а от стадиона се разкрива гледка към красивата планина. С чистия си въздух и прекрасната заобикаляща природа, стадиона и района около него са притегателен център за поколения берковчани.

В дните когато „котките“ играят на стадиона се събират стотици приятели и привърженици на отбора, а входа е винаги свободен. В публиката ни може да откриете няколко поколения ръгбисти и техните семейства, деца и възрастни, мъже и жени от всички слоеве на обществото. Чудесната приятелска атмосфера и сърцатата игра на отборите ни привличат все повече хора желаещи да станат час от нашето ръгби семейство.

Стадиона разполага с затревен и добре поддържан терен, скамейки за публиката и резервите. На разположение са две съблекални за отборите, една за съдиите и бани. В близост има новопостроени игрища за баскетбол, волейбол, тенис на корт и футболен терен.

Стадион „Димитър Гаврилов“ е едно от най-добрите места в града за реклама на вашия бизнес, ако искате да се възползвате от тази възможност разберете как ТУК

Адрес: гр. Берковица ул. „Кирил и Методий“ 68

[wpgmza id=“1″]

 

Видео

Снимки

[foogallery id=“402″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *