Партньори

Автоцентър “Боби”

avtocentar-bobi Автоцентър “Боби” е създаден през 2005 г. Основната дейност на обекта е: почистване на автомобили (Автомивка), ремонти на леки и лекотоварни автомобили, продажба на гуми, масла, филтри, акумулатори, авточасти и аксесоари. Занимава се също с пране на килими. Ремонтираме стартери и алтернатори. Също така внасяме и продаваме автомобили втора употреба. Фирмата има и друга дейност, тя е представител на Мат-стар (обувки и маратонки) за Берковица, предлага също и марките Булдозер и Ранърс.
Управител: Боби Миронов
тел: 0887 240 186
имейл: bobi_mironov@abv.bg
служебен телефон: 0953/96 096


Хотел-ресторант “Комхотел”

komhotelХотел-Ресторант “Комхотел” е разположен в китния подбалкански град Берковица в подножието на Стара планина. Разполага с 10 двойни стаи, като във всяка от тях има телевизор, безплатен Wi-Fi, климатизатор, минибар, самостоятелен санитарен възел с душкабина и хидромасажен панел. Предвидена е възможност за настаняване на повече от двама гости в една стая. Към някои от стаите има и прилежаща просторна тераса.

Хотелът предлага на своите гости прекрасна градина, външно барбекю, открит басейн, сауна, ресторант, безплатен паркинг и АТВ-та. Чистият въздух и прекрасният изглед към Стара планина, който се разкрива от терасите на хотела, ще допринесе за Вашето романтично преживяване при нас.

Ресторанта на хотела предлага уютна обслановка за Вашите лични или фирмени събития и празненства. Ще имате възможността да опитате специалитетите на професионалния ни готвач, да си припомните вкусовете на традиционната българска кухня и да експериментирате смело с нашите неочаквани предложения.

Цена: 60 лева на вечер за двойна стая с включена закуска.

За посещение на местни културно-исторически и природни забележителности има възможност да се осигури подходящ транспорт за гостите на хотела . Посетителите на хотела ще имат възможност да се възползват от съоръженията за спорт и екотуризъм на територията на община Берковица.

Сигурни сме, че ще се очаровате от приятната атмосфера.

За резервации:

Адрес: гр. Берковица, ул. “Стефан Стамболов” 13
Имейл: komhotel@abv.bg
Телефон: +359-886-883-804 и 095 / 395 423
Уеб сайт: www.komhotel.net