Стани спонсор

Нашата мисия

Ние в Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ вярваме че нито едно дете, което е готово да отдели от времето си, за да тренира с нас не бива да се връща поради финансови причини. За това ние с много усилия успяваме да осигурим БЕЗПЛАТНИ тренировки, и да покриваме необходимите разходите за състезанията. Това е трудна задача в малък град като Берковица, за това ние разчитаме на вашата подкрепа, за да продължаваме да се грижим за здравето и по-доброто бъдеще на младежите в града.

Как ще ви се отблагодарим и помогнем

Ръководството на Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ както и всички негови членове ще участват в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите спонсори. Всички ние от клуба ще имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите спонсори пред тези на местните конкуренти.

Възможности за реклама

Ние тренираме и посрещаме гостуващите отбори на стадион „Димитър Гаврилов“ в град Берковица. Той е част от общинския спортен комплекс сгушен в полите на западна Стара планина между кварталите и Заряница и Беговица. С чистия си въздух и прекрасната заобикаляща природа, стадиона и района около него са притегателен център за поколения берковчани.

В дните когато „котките“ играят на стадиона се събират стотици приятели и привърженици на отбора, а входа е винаги свободен. В публиката ни може да откриете няколко поколения ръгбисти и техните семейства, деца и възрастни, мъже и жени от всички слоеве на обществото. Чудесната приятелска атмосфера и сърцатата игра на отборите ни привличат все повече хора желаещи да станат час от нашето ръгби семейство.

Нашия стадион е чудесно място да покажете, че вашия бизнес подкрепя спорта и се грижи за бъдещето на децата в Берковица.

Частни лица, фирми и организации могат да спонсорират клуба чрез:

 • ЗАКУПУВАНЕ НА ПАКЕТИ
 • РЕКЛАМА В САЙТА НА ОТБОРА
 • ЗАКУПУВАНЕ НА ПРОТЕКТОРИ ЗА ВРАТИ
 • ЗАКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ТАБЛО

Закупуване на пакети

Клуба предоставя възможност на месния бизнес да спонсорира клуба, чрез закупуване на пакети на различна стойност и с различни условия. Пакетите важат за един сезон от септември 2022 г. до юни 2023г. общо 10 месеца. Заплаща се в началото на сезона цялата сума или всеки месец на равни вноски.

Пакетите са:

 • ПЛАТИНА
 • ЗЛАТО
 • СРЕБРО
 • БРОНЗ

Цени и условия

ПАКЕТИПЛАТИНАЗЛАТОСРЕБРОБРОНЗ
ЦЕНА ЗА СЕЗОН3000 лв. 2000 лв. 1500 лв.1000 лв.
ЦЕНА ЗА МЕСЕЦ300 лв.200 лв.150 лв.100 лв.
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЗНЕСА ВИ В САЙТА НИДАДАДАДА
РЕКЛАМЕН БАНЕР НА ВСЯКА СТРАНИЦА В САЙТА НИДАДАДАДА
РЕКЛАМЕН БАНЕР НА ВСЯКА СТРАНИЦА  В САЙТА ДО ЛОГОТО НА КЛУБАДАНЕНЕНЕ
ИМЕ И ЛОГО НА БИЗНЕСА ВИ НА ГОДИШНИЯ КАЛЕНДАРДАДАДАДА
ИМЕ И ЛОГО НА БИЗНЕСА ВИ НА ВСИЧКИ АНЦУЗИДАДАДАДА
ИМЕ И ЛОГО НА БИЗНЕСА ВИ НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИДАДАДАДА
ПОКАНИ С ПЛАТЕН КУВЕРТ ЗА ВСИЧКИ БАНКЕТИ НА КЛУБА4 БРОЯ3 БРОЯ2 БРОЯ2 БРОЯ
ПОДАРЪК ОФИЦЯЛНА ФЛАНЕЛКА НА МЪЖКИЯ ОТБОР2 БРОЯ1 БРОЙ1 БРОЙ1 БРОЙ
ПОДАРЪК ПО ЕДИН СПОРТЕН АНЦУНГ НА ОТБОРАДАДАДАНЕ
ПОДАРЪК ПО ЕДНА ТЕНИСКА НА ОТБОРАДАДАДАДА

Визуализация на пакетите върху екипа

ekip4
ekip3
ekip2

Реклама в сайта на отбора

РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ предоставя възможността да рекламирате бизнеса си в нашият уеб сайт. Ние ще изработим и поставим квадратен рекламен банер в сайдбара на сайта, който ще се показва на всяка страница. Рекламния банер може да бъде предоставен от вас или изработен от нас. По ваше желание можем да добавим връзка към уеб адрес, който потребителите да посетят, ако кликнат върху банера.

Цената за поставяне на рекламен банер за една година е 500 лв.

reklama-v-saita

Закупуване на протектори за врати

PROTEKTORI ZA RUGBY VRATA

РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ има амбицията да обновява постоянно спортната си база и една от целите този сезон е да закупи нови, по-добри и отговарящи на всички изисквания за безопасност протектори за врати. Тези протектор в днешно време са един от основните способи за реклама на стадиона и компании от световен мащаб се възползват непрекъснато. РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ желае да закупи протектори с вашата финансова помощ като в замяна вашето име или името и логото на вашия бизнес ще бъдат поставени върху тях. Това е еднократна помощ и тя не е обвързана със спонсорство на клуба, а вашата реклама ще стои за период от минимум пет години. Такива протектори могат да се закупят на цени от 500 лв. до 1300 лв. в зависимост от размера и качеството.

Закупуване на електронно табло

РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ желае да осигури електронно табло с което да показва времето и резултата от срещите на всички присъстващи на стадиона. За целта имаме нужда от вашата финансова помощ за закупуването на такова табло. Ние ще покажем нашата благодарност като поставим вашето име или името и логото на вашия бизнес върху таблото. Това е чудесна възможност за реклама, която ще се вижда от много хора и ще остане на таблото до края на функционирането му.

scoreboard

Табла от този тип като на изображението с широчина над 1 м. могат да се намерят на пазара на цена с доставка от 2000 лв. до 4000 лв. Ние можем да съдействаме с намирането на най-изгодната оферта на пазара към момента. Вие също може да поръчате и доставите ел. таблото от желано от вас място.[spacer height=“20px“]

За повече информация свържете се с нас

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение