Клубна членска карта

Клубна членска карта ще притежават всички членове на ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ (играчи и ръководство). Тя ще е безплатна за деца и юноши и задължителна за закупуване от играчите на мъжкия отбор. Чрез закупуването и играчите ще плащат своя членски внос и така ще допринасят за по-доброто финансово състояние на клуба. За облекчение на играчите картата ще може да бъде платена на вноски.

klubna-chlenska-karta

Картата ще бъде продавана онлайн и в няколко обекта в Берковица, така че всички фенове и приятели на клуба, които искат да подкрепят отбора ще имат чудесната възможност да го направят като закупят своята клубна членска карта.

Цената за сезон 2016/17 е 100 лв. за състезатели и 50 лв. за фенове.

За да направим по привлекателна за закупуване, картата ще осигурява намаления на продукти и услуги от нашите спонсори и партньори. Намаленията ще бъдат в проценти и ще се договарят индивидуално за всеки обект. Намаленията и обектите ще бъдат изписвани на гърба на картата, както и онлайн в уеб сайта на отбора.

SALES

Обекти предлагащи намаления за притежателите на клубна членска карта

25-10% намаления в Gym „WEREWOLF“

gym-wirewolf-00Залата е отворена на 1-ви март 2014 г. Спортната академия се занимава с възпитание и спорт както на деца и юноши така и мъжки, и дамски групи. В нея може да се спортува ММА, граплинг, бокс, кикбокс, муай тай. Скоро предстой да се открият и други видове спорт, като борба, йога, кросфит и др. Залата е оборудвана с 3 вида настилка тепих, татами, гумена настилка с фитнес уреди, има 2 съблекални с бани. На ваше разположение и бар със специализирани супер храни за спортисти. Спортната академия членува в БФММА, както и в редица други граплинг лиги. Залата е пригодена за професионално обучение на спортни групи.

Адрес: Берковица, ул. „Ашиклар“ 18

Телефон на треньора Пламен Илиев:
0883 34 17 27


15% намаления в Автоцентър „Боби“

avtocentar-bobiОсновната дейност на обекта е:

  • почистване на автомобили (Автомивка),
  • пране на килими
  • ремонти на леки и лекотоварни автомобили,
  • продажба на гуми, масла, филтри, акумулатори, авточасти и аксесоари.
  • ремонт на стартери и алтернатори
  • клуб-ресторант

Управител: Боби Миронов

адрес: гр. Берковица, ул. Хаджи Петър Илиев (околовръстен път)
тел: 0887 240 186
имейл: bobi_mironov@abv.bg
служебен телефон: 0953/96 096


10% намаление в хотел-ресторант „Комхотел“

komhotel Хотел-Ресторант “Комхотел” е разположен в китния подбалкански град Берковица в подножието на Стара планина. Разполага с 10 двойни стаи, като във всяка от тях има телевизор, безплатен Wi-Fi, климатизатор, минибар, самостоятелен санитарен възел с душкабина и хидромасажен панел. Предвидена е възможност за настаняване на повече от двама гости в една стая. Към някои от стаите има и прилежаща просторна тераса.

Хотелът предлага на своите гости прекрасна градина, външно барбекю, открит басейн, сауна, ресторант, безплатен паркинг и АТВ-та. Чистият въздух и прекрасният изглед към Стара планина, който се разкрива от терасите на хотела, ще допринесе за Вашето романтично преживяване при нас.

Ресторанта на хотела предлага уютна обстановка за Вашите лични или фирмени събития и празненства. Ще имате възможността да опитате специалитетите на професионалния ни готвач, да си припомните вкусовете на традиционната българска кухня и да експериментирате смело с нашите неочаквани предложения.

За резервации:

Адрес: гр. Берковица, ул. “Стефан Стамболов” 13
Имейл: komhotel@abv.bg
Телефон: +359-886-883-804 и 095 / 395 423
Уеб сайт: www.komhotel.net


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *