Партньори

Хотел-ресторант „Комхотел“ ще бъде партньор на клуба

komhotel Ръководството на РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ е радостно да обяви, че хотел-ресторант „Комхотел“ е новият партньор на клуба. Хотел-ресторанта ще предостави 10% отстъпка за всички притежатели на клубна членска карта. За всички гостуващи отбори, които желаят да се насладят на чудесната кухня на ресторанта е възможно да се договорят и по големи отстъпки. На турнира по ръгби 7 „Димитър Гаврилов – Тренера“ тази година гостите от румънския Галац бяха настанени в „Комхотел“. След края на престоя си те споделиха страхотните си впечатления от хотела, изключително вкусната кухня в ресторанта и високия професионализъм и любезност на персонала.

За хотел-ресторант „Комхотел“

Хотел-Ресторант “Комхотел” е разположен в китния подбалкански град Берковица в подножието на Стара планина. Разполага с 10 двойни стаи, като във всяка от тях има телевизор, безплатен Wi-Fi, климатизатор, минибар, самостоятелен санитарен възел с душкабина и хидромасажен панел. Предвидена е възможност за настаняване на повече от двама гости в една стая. Към някои от стаите има и прилежаща просторна тераса.

Хотелът предлага на своите гости прекрасна градина, външно барбекю, открит басейн, сауна, ресторант, безплатен паркинг и АТВ-та. Чистият въздух и прекрасният изглед към Стара планина, който се разкрива от терасите на хотела, ще допринесе за Вашето романтично преживяване при нас.

Ресторанта на хотела предлага уютна обслановка за Вашите лични или фирмени събития и празненства. Ще имате възможността да опитате специалитетите на професионалния ни готвач, да си припомните вкусовете на традиционната българска кухня и да експериментирате смело с нашите неочаквани предложения.

Цена: 60 лева на вечер за двойна стая с включена закуска.

Галерия снимки

[foogallery id=“667″]

За посещение на местни културно-исторически и природни забележителности има възможност да се осигури подходящ транспорт за гостите на хотела . Посетителите на хотела ще имат възможност да се възползват от съоръженията за спорт и екотуризъм на територията на община Берковица.

Сигурни сме, че ще се очаровате от приятната атмосфера.

За резервации:

Адрес: гр. Берковица, ул. “Стефан Стамболов” 13

Имейл: komhotel@abv.bg

Телефон: +359-886-883-804 и 095 / 395 423

Уеб сайт: www.komhotel.net

Ръководството на РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ напомня на всички членове на клуба, че сме длъжни да участваме в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите партньори. Всички ние от клуба имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите партньори пред тези на местните конкуренти.

Ако и вие искате да станете част от нашето семейство и да станете партньор на клуба научете повече за всички възможности ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *