Партньори

Gym „WEREWOLF“ става основен партньор на клуба

gym-wirewolf-00През новия сезон Gym „WEREWOLF“ ще бъде основният партньор на клуба. Ръководството на „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ е договорило чудесни условия със собственика на залата Пламен Илиев, който е бивш играч на клуба. Всички притежатели на клубна членска карта ще ползват 15% намаление от цените на картите и тренировките в залата, както и 10% от продуктите на бара в залата. За всички действащи играчи на клуба обаче отстъпката на картите е цели 25%. Другото, което Пламен Илиев ще направи за „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ е да предостави залата веднъж седмично напълно безплатно за организирани тренировки на отбора. Това е чудесна възможност за отбора да подобрява физическата си подготовка, особено през зимните месеци, когато става трудно да се тренира на открито.

За Gym „WEREWOLF“

Залата е отворена на 1-ви март 2014 г. Спортната академия се занимава с възпитание и спорт както на деца и юноши така и мъжки, и дамски групи. В нея може да се спортува ММА, граплинг, бокс, кикбокс, муай тай. Скоро предстой да се открият и други видове спорт, като борба, йога, кросфит и др. Залата е оборудвана с 3 вида настилка тепих, татами, гумена настилка с фитнес уреди, има 2 съблекални с бани. На ваше разположение и бар със специализирани супер храни за спортисти. Спортната академия членува в БФММА, както и в редица други граплинг лиги. Залата е пригодена за професионално обучение на спортни групи.

[foogallery id=“713″]

Контакти

Адрес: Берковица, ул. „Ашиклар“ 18

Телефон на треньора Пламен Илиев: 0883 34 17 27

Ръководството на РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ напомня на всички членове на клуба, че сме длъжни да участваме в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите партньори. Всички ние от клуба имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите партньори пред тези на местните конкуренти.

Ако и вие искате да станете част от нашето семейство и да станете партньор на клуба научете повече за всички възможности ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *