Партньори

Автоцентър „Боби“ ще осигурява 15% намаление за притежателите на клубна членска карта

avtocentar-bobiРъководството на Ръгби клуб „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ е радостно да обяви, че е договорило 15% намаление от цените на услугите и продуктите на автоцентър „Боби“ за притежателите на клубна членска карта. Управителя на автоцентъра е дългогодишния състезател и деятел на клуба Боби Миронов, който на драго сърце прие идеята да стане партньор на клуба.

Автоцентър „Боби“ е създаден през 2005 г. Основната дейност на обекта е:[spacer height=“20px“]

  • почистване на автомобили (Автомивка),
  • пране на килими
  • ремонти на леки и лекотоварни автомобили,
  • продажба на гуми, масла, филтри, акумулатори, авточасти и аксесоари.
  • ремонт на стартери и алтернатори

На разположение на клиентите на автоцентъра е и клуб-ресторант. Също така фирмата внася и продава автомобили втора употреба. Фирмата има и друга дейност, тя е представител на Мат-стар (обувки и маратонки) за Берковица, предлага също и марките Булдозер и Ранърс.

Управител: Боби Миронов
тел: 0887 240 186
имейл: bobi_mironov@abv.bg
служебен телефон: 0953/96 096

avtocentar-bobi-image

Ръководството на РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ напомня на всички членове на клуба, че сме длъжни да участваме в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите партньори. Всички ние от клуба имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите партньори пред тези на местните конкуренти.

Ако и вие искате да станете част от нашето семейство и да станете партньор на клуба научете повече за всички възможности ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *