Мъже

Тази неделя започва първенството на мъжете

bk-varТази неделя (02.10.2016) е първи кръг от държавното първенство по ръгби за мъже сезон 2016/17. Първото изпитание за „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ ще бъде домакинския мач срещу „ВАРВАРИТЕ“ София. Срещата ще се играе на стадион „Димитър Гаврилов“ от 16:00 ч. Заповядайте да подкрепите отбора на стадиона, където за вашия комфорт сме осигурили възможността да закупите вкусна храна и напитки, а зрелищното ръгби е гарантирано.

Последния сезон беше успешен за котките, които завършиха на второ място в крайното класиране. През този сезон отбора има амбиция да продължи да подобрява играта си и да се утвърди като един от претендентите за титлата. За съжаление през този сезон отбора няма да може да разчита на трима от основните си играчи. Пилиера Георги Гидионов ще играе за нов отбор в Холандия, а крилото Кристиян Коцев и десетката Петър Йорданов заминаха да работят в чужбина. От друга страна това е чудесна възможност за младите играчи на отбора, които се включваха страхотно от резервната скамейка и загатнаха за потенциала който имат. Сега те ще могат да покажат, че заслужават мястото си в мъжкия отбор.

Срещата в неделя е срещу силния, постоянно подобряващ играта си отбор на „ВАРВАРИТЕ“. Софийския отбор е една добра смесица от опитни играчи и млади жадни за игра състезатели. В състава им има играчи от различни държави, което ги прави интересен и непредсказуем противник. В групата са още отборите на „НСА“ – София, „ВАЛЯЦИТЕ“ – Перник, „ЯНТРА“ – Габрово и „ЛОКОМОТИВ“ – София (предстоящите срещи от есенния полусезон вижте ТУК).

varvarite-sofia1
„ВАРВАРИТЕ“ – София

Котките ще дадат всичко от себе си да започнат сезона с победа и да зарадват вярната си публика. Заповядайте на стадиона да ни подкрепите и забавлявате заедно с нас, разчитаме на вашата подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *