Спонсори

„ВОРИК ГРУП“ ЕООД ще подпомогне финансово клуба през новия сезон

„ВОРИК ГРУП“ ЕООД, чиито служител е нашия състезател Кристиян Коцев ще помогне на клуба ни с финансова помощ през новия сезон. Фирмата е закупила рекламен банер в нашия уеб сайт, който ще се показва на всяка страница посетена от посетителите в сайта.

„ВОРИК ГРУП“ ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност със седалище и адрес на управление гр. Бургас, ул. „Васил Левски“ N40 с управител Кристиян Николаев Киров.

Дружеството е създадено през 2012 г. и от тогава успешно развива дейността си в различни сфери, но най-вече в сферата на туризма и атракционните услуги. От 2016 г. е наемател на Морски плаж „Обзор – централен“ и полага огромни усилия за създаването на един качествен туристически продукт на плажните услуги, който да доведе до положителни резултати както за фирмата, така и за туристическия продукт на курортното градче като цяло.

Ръководството на РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ напомня на всички членове на клуба, че сме длъжни да участваме в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите спонсори. Всички ние от клуба имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите спонсори пред тези на местните конкуренти.

Ако и вие искате да станете част от нашето семейство и да спонсорирате клуба научете повече за всички възможности ТУК

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *