Спонсори

Млечни продукти „Огоста“ ще помагат на берковското ръгби

Млечни продукти „Огоста“ ще бъдат спонсори на ръгби клуб „Балкански котки“ гр. Берковица през новия сезон. Ръководството на клуба е радостно да обяви, че се е договорило с Яни Войнов от СД „Войнов и сие“ за закупуване на пакет „Бронз“ с което една от най-успешните фирми в монтанска област става част от нашите спонсори. Радостни сме, че производител, който държи на здравословни и качествени продукти, произведени изцяло БЕЗ РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ застава зад спорта и здравословния начин на живот.

За тях

ФИРМА СД „ВОЙНОВ И СИЕ“

СД „Войнов и сие“ е българска млекопреработвателна компания с дългогодишен опит в производството на млечни продукти, започнала дейността си през 1994 г. Централният офис и производственото предприятие на фирмата са разположени в гр.Монтана, а регионалните ни офиси и складови бази са в градовете Монтана и София. Производственият цех отговаря на съвременните изисквания за производство на млечни продукти и е сертифициран по системата за безопасност на продуктите и контрол на качеството – HACCP. Той разполага с 2 приемни линии за мляко, лаборатория, цех за кашкавал, цех за извара, цех за кисело мляко, топли камери, охладителни камери, хладилни камери за зреене и съхранение на готовата продукция. Спазват се всички хигиенни изисквания при производство на млечни продукти. Ние разполагаме със собствена дистрибуторска мрежа в по-голямата част от страната. Нашите мениджъри, технолози и инженери са хора с висока квалификация и опит в бранша. Млечните продукти, познати под марката „Огоста“ се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология. Те са с превъзходен вкус, богати на протеини, калций, витамини и други минерали, осигуряващи здравословна храна за всеки член на семейството. Предлагаме и над 40 вкуса класически сладоледи и торти, които са подходящи за всяка възраст. Цялата ни продуктова гама е създадена и се поддържа с основната цел да отговаря на вкусовите нужди на българските потребители, да предлага разнообразие, следвайки основните ни принципи за високо качество, натуралност на продуктите и здравословна храна. Нашите продукти се произвеждат БЕЗ РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ!

МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ „ОГОСТА“

Млечните продукти познати под марката „ОГОСТА“ се правят от първокачествено мляко и по традиционна технология. Те са с превъзходен вкус, богати на протеини, калций, витамини и други минерали, осигуряващи здравословна храна за всеки член на семейството. От месец Януари 2011 на пазара можете да намерите и новото ни предложение – Кисело мляко „ОГОСТА“ 3,6% масленост по БДС. Новото кисело мляко по БДС е произведено, съобразно изискванията на Българският Държавен Стандарт 12:2010. Киселото мляко ОГОСТА 3,6% по БДС съдържа живите млечни закваски „Lactobacillus bulgaricus“ и „Streptococcus thermophilus“. Традиционният вкус на българското кисело мляко се завърна на българската трапеза.

СЛАДОЛЕДИТЕ „ОГОСТА“

Фирма СД „Войнов и Сие“ произвежда и предлага над 40 вида класически сладоледи и сладоледени торти, които са „сметаново изкушение“ за всяка възраст. Сладоледите „ОГОСТА“ са популярни на българския пазар с високото си качество и чудесния си вкус. Произведени са от първокачествено свежо краве мляко и сметана добита от него, което изключва влагането на растителни мазнини. Това ги прави предпочитан за консумация пред останалите производители на пазара.

ПОЧИВЕН КОМПЛЕКС „МИНКОВИ БАНИ“

Почивен Комплекс „Минкови бани“ е едно от най-предпочитаните места за отдих и почивка в Северозападна България. Намира се в непосредствена близост до гр. Вършец и предлага високо качество на обслужването, СПА процедури и различни атрактивни туристически услуги в полза на своите посетители. Минкови бани е сред хотели Вършец, които разполагат с минерални басейни за всички свои посетители. На разположение са открит и закрит басейн басейн.

Контакти

АДРЕС СД „ВОЙНОВ И СИЕ“
ул. „Никола Вапцаров“ 8 гр. Монтана 3400
тел: + 359 96307 588
GSM: +359 878 831 018
е – поща: voinov@abv.bg

ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР
ул. „Обелско шосе“ 13 гр. София
тел/факс: +359 2 925 11 85
GSM: +359 878 831 012
е – поща: info@ogosta.bg

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ
ул. „Обелско шосе“ 13 гр. София
GSM: +359 878 831 012
Лице за контакт: Ивайло Войнов
е – поща: ivoinov@abv.bg

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

Нашите състезатели се доверяват на „ОГОСТА“

Ръководството на РК „БАЛКАНСКИ КОТКИ“ напомня на всички членове на клуба, че сме длъжни да участваме в популяризирането и утвърждаването на бизнеса на нашите спонсори. Всички ние от клуба имаме моралната отговорност да използваме и препоръчваме услугите и продуктите на нашите спонсори пред тези на местните конкуренти.

Ако и вие искате да станете част от нашето семейство и да спонсорирате клуба научете повече за всички възможности ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *