Юноши старша

Юношите ни взеха победа на старта на първенството над „Янтра“ Габрово

Юноши старша възраст на „Балкански котки“ спечелиха убедително първата си среща от новия сезон над връстниците си от „Янтра“ Габрово с 31:0. Срещата се проведе в Берковица на стадион „Димитър Гаврилов“ и беше първо домакинство на юношите ни от няколко години насам.

Силно мотивирани момчетата на треньорите Славчо Тодоров и Цветостин Цветков се изправиха срещу силния отбор на „Янтра“ Габрово. Срещата започна добре и още в 5-та минута отбелязахме есе чрез Георги Граматиков, а Кристиян Павлов беше точен от допълнителния. В 20-та минута Александър Одаджийски затисна топката в противниковото точково поле и така направи резултата 12:0, който беше и крайния за първото полувреме.

През второто полувреме атакуващото ръгби на котките продължи и капитана Кристиян Павлов отбеляза две есета в 46-та и 50-минута и вкара втория допълнителния за 24:0. Последен с есе се разписа Любомир Веселов в 65-та минута, а Павлов отново беше точен от допълнителния за крайното 31:0.

Следващата среща на юношите на „Балкански котки“ е на 29.10.2017 г., като гост на „Локомотив“ София.

Отбора в тази среща:

Владислав Стоянов
Божидар Димитров
Георги Граматиков (5 т.)
Любомир Любомиров
Георги Каменов
Валери Крумов
Ричард Георгиев
Любомир Веселов (5 т.)
Георги Манчев
Иван Филипов
Красимир Нинов
Денислав Петров
Ангел Манчев
Георги Филипов
Николай Николов
Кристиян Павлов – капитан (16 т.)
Александър Одаджийски (5 т.)
Васил Ковачев

Албум с много снимки може да разгледате в нашата фейсбук страница ТУК благодарение на Мариана Ангелова и Емилиян Иванов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *